Tävling idag!

Idag var, som ni visst redan fått veta, fem av ridskolans fina ponnys ute på tävling. 5.45 imorse lastade vi vid stallet och åkte 06.15, ganska exakt tolv timmar efter lastades de sista ponnysarna ur lastbilarna.
Alla tjejjer red väldigt fint och rytmiskt men lyckades få fyra fel på hinder allihop, förutom Bubi som även drog på sig ett tidsfel så det blev fem fel.
Bambi ville inte riktigt vara med i lb’n och vägrade ut sig. Det kan bero på många olika faktorer varför detta skedde.
Det var fullt ös hela långa dagen och alla tjejjer samarbetade väl och hjälpte varandra och mig att få det hela att rulla. Fram till klockan 12 var det så heltiskt spring mellan framridning och bana så jag prisade gudarna att det var nära mellan de olika platserna.

Dom som var med och tävlade var Maya Volden Norell på Kavalano, Denise Gartz på Bambi/Solitaire, Louise Hedlund och Patricia Nilsson på Bubi, Lovisa Österberg och Jennifer Uddh på Britta och till sist Joanna Risberg på Major. Detta var vår sista tävling för i år och en del av tjejerna i ponnyspecen slutar vid årsskiftet på grund utav ålder och några nya tar vid.

Att åka på tävling är en lång historia som ni försår, med tanke på tiden det tagit idag, det är oxå en relativt kostsam och logistikkrävande aktivitet. Speciellt då man åker ett helt team såhär och ska orka supporta varandra en hel dag och hålla fanan högt då orken tryter hos alla på olika sätt och under olika tider på dagen. För egen del var det en smärre chock att ”kastas” in i detta coachande. Men som vän av ordning fixar jag det galant 😉 dessutom har jag världens bästa lag omkring som fattar hur jag vill ha det och svarar på det till 100%.

Tack alla fina – och era föräldrar – för en lång, utmattande och fantastisk dag 😊.

20121104-194828.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s