Finaste Charlie

Finaste Charlie flyttade till de evigt gröna ängarna i fredags. Vi gjorde allt vi kunde för honom hela dagen fram till sen kväll. Då tog hans resa med oss på ridskolan tyvärr slut…

På morgonen talade han om för oss att något var kruxigt med hans mage. Vi hade ut flera veterinärer till honom under dagen som behandlade honom men gjorde samma tråkiga bedömning. Tyvärr blev han bara sämre och tillslut var vi tvungna att fatta ett tungt och sorgligt beslut.

Dagen med Charlie har lagt tunga stenar på våra axlar då han varit en av våra klart mest lysande stjärnor som verkligen klarat av allt! Han har dessutom skött sitt arbete med bravur och sällan klagat. De få gånger han dock sagt ifrån så har det verkligen varit något. Som den här gången…

Att förlora en så närstående kollega, som jag ändock jobbat med hela min tid på SoRK, som varit så ärlig, så godmodig, så villig att lära ut, och så oerhört vänlig. Det är tungt.

jag vill tacka Charlie för ett fantastiskt avtryck i mitt liv, och tacka för allt han hjälpt mig att lära. Älskade CharlieBoy. Hälsa Gilbert från mig.

20121118-194631.jpg

Tack Johanna Anderkrans för foto.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s