Ponnyspecen i Rimbo

imageimageimageimageIgår var det Långfredagen och för oss i ponnyspecen, Bambi, Major, Totte, Bubi och Ladina + våra snälla föräldrar var det verkligen en LÅNG fredag. Vi startade dagen klockan 06.00 med fordring och fyllde våra bilar med alla saker. Det är helt sjukt mycket prylar som ska med för ”bara” några timmar. Lastningen gick smidigare än någonsin och 5 minuter före tidsplanen rullade vår kortege bestående av 2 släp, 1 lastbil och DieselDoris iväg mot Rimbo ridklubb!

Dagen flöt sedan på i snabbt tempo och innan vi visste ordet av var klockan halv 2, alla våra starter startade och det var dags att åka hemåt. Resultaten igår var blandade, allt från en ofrivillig avsittning (som jag stod för) till en Rosett i Clear Round (den prestationen stod Rebecca Sjödin och Ladina för, bra jobbat!!)

Dagen var iallafall väldigt bra! Som alltid när vi ponnyspecare är ute på äventyr! Tack till alla inblandade! Snälla Klara var med och fotade, så kanske kan lägga upp lite bra bilder inom en snar framtid, tills dess får ni hålla till godo med dessa ”snapshots”
Från gårdagen.

GLAD PÅSK föresten!
//Lollo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s