Haningebygdens Halloweendressyr den 30 oktober

Vi var fem ekipage från ridskolan som åkte för att tävla LB:1 i Haninge:

Caroline Hammarslätt med Tristan, Eva Sälleberg med Stackarps Mabel, Lena Adelström med Fille, Anna Bergman med Phiona och Rebecka Eriksson med Yrrol. Dressyrspecialens ridlärare Susanne Lindberg var med och hjälpte oss med goda råd vid framridningen och allt annat praktisk.

Trots tävlingens namn var det traditionell dressyrklädsel som gällde – inga monsterkostymer. Tävlingsplatsen var fin med ett ljust ridhus och trevliga funktionärer som såg till att alla var på rätt plats i rätt tid.

Våra duktiga hästar var lugna och verkade trivas med att vara ute och resa. Phiona och Mabel samåkte och trots att Phiona smågnabbades hela resan blev Mabel väldigt upprörd när Phiona fick lastas av och inte hon. Det slutade med att Mabel fick vänta utomhus med sina kompisar trots att hon startade sist av oss.

Ingen av oss blev placerad, men vi var alla nöjda med våra ritter och tyckte att både vi och hästarna skötte oss bra. För flera av oss var det första gången vi åkte iväg på tävling, att packa, lasta och köra hästtransport var en lika stor utmaning som att rida programmet!

Tack till våra fina ridskolehästar, vår ridlärare Sussi och hästskötarna Lina, Gitten och Karin för en härlig tävlingsdag!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s