Tävlingssektionen

Aktuellt:
KICK-OFF 2018
För er som missade vår kick-off den 27/1 finns ett bildspel över vad som togs upp på mötet/genomgången. Titta gärna igenom det och återkoppla med eventuella frågor till tsek@sollentunaridklubb.com


Tävlingssektionen anordnar klubbens externa tävlingar. Varje år genomför vi lokala hopptävlingar och dressyrtävlingar för både häst och ponny. Tävlingssektionen består av både ridskoleelever och privatryttare och vi jobbar för att ständigt förbättra våra tävlingar. Det rörs sig om allt från att finslipa matsedeln till att måla hinder och ragga sponsorer.

I tävlingssektionen finns det plats för alla och vi behöver ständigt nya sektionsmedlemmar för att kunna genomföra så bra tävlingar som möjligt. Vi har delat upp arbetet i ett antal olika ansvarsområdena; tävlingsledare, säkerhetsansvarig, sekretariat, funktionärsansvariga, banchef, sponsoransvariga samt servering.

Om du är intresserad av att veta mer om oss, tävlingarna eller hur du går med i Tsek skriv till oss på tsek@sollentunaridklubb.com

Vi i tävlingssektionen vill även tacka alla underbara funktionärer som ställer upp under tävlingsdagarna. Utan er skulle vi inte kunna ha så bra tävlingar som vi har! Här är ett utdrag ur ett mail som vi fick efter våra senaste tävlingar:
”TUSEN TACK för superbra tävling! 
Trevliga funktionärer, MYCKET bra koll på framridning/framhoppning. Rolig speaker. Bra bana, parkering, banunderlag osv. 
Så trevligt att vi åkte tillbaka och tittade efter att vi hade dumpat hästen hemma igen :)”

Allt överskott från tävlingarna går tillbaka till ridskolans verksamhet i någon form och det är roligt att vara en del av det när man hjälper till som funktionär.


Medlemmar i Tävlingssektionen:

Jasmine Axelsson – Ordförande
Anna Bergman – Vice Ordförande och Sekretariat
Sara Björkner – Sekretariat
Susanne Lidén – Sekretariat
Ellen Hjort – Säkerhet
Melanie Swales – Säkerhet
Lotta Lindelöf – Säkerhet
Susanne Carlysle – Funktionärer
Anette Ragnarsson – IT
Annelie Tjernlund – Cafeteria
Boel Lidgren – Cafeteria
Gitten Lundgren Hydén – Sponsring

Vi söker nya medlemmar till Tävlingssektionen, hör av dig till tsek@sollentunaridklubb.com om du är intresserad eller har några frågor.
Det går även bra att prata med oss när vi ses i stallet.