Hästar vi minns

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer

Anjola

Snobben

Hobiecat

Belladona

Charlie

Paddy

Maverick

Maverick

Goodman

Goodman

Oliwer

Oliwer

Rozi

Rozi

Namir

Namir

Kavalano

Kavalano

Guernica

Guernica

Tunette

Tunette

Britney Spears

Britney Spears

Gordon

Gordon

Tzune

Tzune

Danitza

Danitza

Kazano

Kazano


RockyTyvärr blev vi söndagen 2 juli 2017 tvungna att ta bort vår fina Rocky efter att han råkat ut för en olycka. Vi kommer minnas honom som en högrest, vacker, brun valack som gett många av oss härliga både hopp- och dressyrupplevelser.


letkis-90x127LEKIS har åkt hem till sin ägare.
Tack för lånet!
Han åkte veckan innan sommarlovet 2017.
Tack för tiden som vi fick med dig!


ChiahaCHIAHA HAR ÅKT HEM (maj 2017)
Tack för den här tiden Chiaha! Du har glatt många av oss med ditt vänliga humör och din arbetsvillighet. En riktigt rolig ridkompis helt enkelt. Nu har du åkt hem till din familj för att tävla i hoppning bland annat. Lycka till!


BUBI ÄR PENSIONÄR (nov 2016)
Han åkte till en familj i Vallentuna fredag 18/11. Nu får han ta det lugnt och vi är tacksamma för den tid vi haft honom hos oss. Ha det så bra Bubi!!


NITAN ÄR PENSIONÄR (ht2016)
Nitan har flyttat till ett hem på landet där han ska gå som sällskap och lite lättare ridning. Lycka till Nitan och tack för den här tiden!


Dolly DOLLY har sålts (feb 2016) till en privatryttare. Hon var ju lite för pigg för vår verksamhet.


Kazano

KAZANO ÄR PENSIONÄR! (2016-08-11)
Vår fina Kazano är lika fin som någonsin efter sommarbete hemma hos Eva men har pga sin ålder fått flytta till en mindre ridskola där han kommer få det lugnare med max en lektion om dagen. Han har redan hittat kompisar i den nya flocken där det finns flera lite äldre hästar. Men tomt kommer det att bli hos oss utan vår gentleman. Lycka till Kazano!


DaDanitzanitza
Fina lilla Danitza har efter en lång tids hälta inte svarat på behandlingen och det svåra beslutet fick tas att hon skulle lämna oss.En mjuk och känslig häst som kommer saknas av många. (2016-03-31)


Tzune Tzune har lämnat oss (2/3 2016) pga upprepade hältor som inte gick att reparera.


GordonGordon
Gordon var en speciell häst. Många  har fastnat för den sällskapliga och vänliga hästen när de en gång har träffat honom och har fina och roliga minnen att berätta. Han var en genomsnäll häst som älskade människor och hade en glad och optimistisk syn på livet. I grunden en mycket lydig och känslig häst, som både var en snäll kompis för mer orutinerade ryttare, och en utmaning för de mer rutinerade. Gordon blev 20 år (2015-11-20).


Tunette Tunette
Vårt fina sto Tunette har fått lämna oss. Tunette var alltid mysig att sköta om och en snäll och uppskattad kompis av de andra hästarna i hagen. En stabil ridskolehäst, som tryggt guidade ryttaren runt lektionen. Hon fick en hälta i ett bakben i vintras som nu kom tillbaka och visade sig vara obotlig. Tunette lämnade oss 15 oktober 2015. Hon blev 21 år.


GuernicaGuernica
En mycket omtyckt häst har fått lämna oss. Hon dragits med upprepade hältor och till slut fick det svåra belutet tas. Den sista tiden har hon varit ute hela dagarna på bete. (2015-06-12)


Kavalano har galopperat vidare.
Vår mycket omtyckta, fina ponny Kavalano har fått lämna oss. Efter upprepade hältor fick det svåra beslutet tas. Vi är många som kommer sakna honom. (2015-06-12)


BrittaBritney Spears, Britta, har lånats ut och blir pensionär på prov.
Hösten 2015


NamirNamir har efter lång och trogen tjänst lämnat oss.
Namir kom till oss som unghäst och har lärt många att rida.
Som flockledare har han också hållit ordning bland sina
hästkompisar. Vi är många som kommer att sakna den charmiga hästen.
Namir blev 22 år. (2015-02-11)


NaronNaron har blivit pensionär! 
Naron har flyttat till en mindre verksamhet där han ska gå enklare lektioner tre dagar i veckan. Han bor på en lösdrift med shetlandsponnier och B-ponnier.
Lycka till Naron!


Nu är Moa pensionär!
Efter många år här på ridskolan, uppskattad av alla, flyttade Moa oktober 2014 till en familj i Nyköping. Hon står uppstallad på samma anläggning som Naron.
Moa som i yngre dagar var en duktig tävlingsponny och senare år en uppskattad barn- och handikapp-ponny får nu ett lite lugnare liv att se fram emot. Lycka till, vi kommer att sakna Dig!