Våra hästar

Läs om våra hästar under länkarna nedan (bilderna är också länkar)

VallePompadourColoradoPhionaSciroccoTrooperLeonardoSilviaFilleAckeLinaCurbinaBlakkieLekisMaksimaCorallFrasseSandroCamratPokeyLadyRickyKenta

 Pompadour ny 90x127 Colorado Phiona ny 90x127 Scirocco Trooper Leonardo Silvia Fille Aqua d'Or Choko Lina av Emma Trepte 90x127 Curbinascutt Blakkie Letkis Maksima Corall Fahrenheit Sandro Camrat Pokey Lady


No QuestionQ (No Question) (2006-2019)
Tyvärr har Q dragits med återkommande hältor som till slut visade sig inte gå att behandla. Därför var vi tvungna att i oktober 2019 ta det svåra beslutet att låta Q somna in, alldeles för tidigt. Vi är många som kommer att sakna denna fina häst!


SantanaSANTANA (2007-2019)
Efter upprepade behandlingar och lång rehabilitering utan resultat måste vi tyvärr ta beslutet att Santana får lämna oss. Vi är många som kommer att komma ihåg det stora och vackra, mörka stoet med en speciell personlighet.


Porana PORANA (1997-2019)
Som de flesta vet så har Porana under en längre tid varit halt. Tyvärr har hon inte svarat på sin behandling som vi har hoppats utan vi har varit tvungna att ta det svåra men nödvändiga beslutet att hon kommer få galoppera vidare på de evigt gröna ängarna (juni 2019).
Vi är många som kommer komma ihåg och sakna dig!


Stort tack till Emma Trepte, Johanna Anderkrans, Malin Listén och Klara Söderberg för många fina bilder på ridskolans hästar! Och stort tack till Lovisa Näslund för de fina texter du skrivit om många av våra hästar.