Våra hästar

Läs om våra hästar under länkarna nedan (bilderna är också länkar)

VallePompadour, Colorado, Phiona, Scirocco, TrooperLeonardo, Silvia, Fille, Aqua d’Or (Acke), Lina, Curbina, No Question (Q), Blakkie, LetkisMaksima, Corall, Fahrenheit, Sandro, Camrat, Pokey, Lady, Ricky, Kenta

 Pompadour ny 90x127 Colorado Phiona ny 90x127 Scirocco Trooper Leonardo Silvia Fille Aqua d'Or Choko Lina av Emma Trepte 90x127 Curbinascutt No Question Blakkie Letkis Maksima Corall Fahrenheit Sandro Camrat Pokey Lady


SantanaSANTANA (2007-2019)
Efter upprepade behandlingar och lång rehabilitering utan resultat måste vi tyvärr ta beslutet att Santana får lämna oss. Vi är många som kommer att komma ihåg det stora och vackra, mörka stoet med en speciell personlighet.


Porana PORANA (1997-2019)
Som de flesta vet så har Porana under en längre tid varit halt. Tyvärr har hon inte svarat på sin behandling som vi har hoppats utan vi har varit tvungna att ta det svåra men nödvändiga beslutet att hon kommer få galoppera vidare på de evigt gröna ängarna (juni 2019).
Vi är många som kommer komma ihåg och sakna dig!


NYA HÄSTAR HÖSTEN 2018
Vi välkomnar LADY L-C och RICHARDO (”Ricky”) till ridskolan hösten 2018.
Läs mer om dem här:
Lady
Richardo


PompomPOMPOM (1996-2018)
Vår läromästare PomPom har tyvärr fått lämna oss i början på sommaren då han drabbades av akut hälta. PomPom har gett många ryttare fina ridupplevelser genom åren. Han var riktigt duktig i hoppning i yngre dagar och har varit populär tävlingshäst på klubbtävlingarna i dressyr de senaste åren. Tack för de här åren PomPom – vi är många som kommer sakna dig.


Ture

TURE
Ture har tyvärr fått lämna oss då upprepad behandling och lång rehabilitering inte lett till någon förbättring av hans hälta (mars 2018). Ture var lika snäll som stor och var väldigt mysig att sköta om.


NYA HÄSTAR
Vi välkomnar Camrat som kom till ridskolan i december 2017 och Pokey som kom i februari 2018. Läs mer om dem här: Camrat, Pokey


Sandro 90x127px

SANDRO Q
f. 2004
E: Silvano, U: Simply Brown, UE: Silvester
Vi välkomnar Sandro Q till ridskolan! Sandro har gått med i verksamheten direkt och har fungerat mycket bra och verkar trivas hos oss! Sandro är en dressyrhäst som tävlat i de högre klasserna. Det är riktigt kul att få en så välutbildad häst till oss.


TristanTRISTAN
Då upprepad behandling av Tristan tyvärr inte lett till någon förbättring måste han nu lämna oss pga hälta (jan 2018). Han har varit en fantastisk läromästare, duktig både på dressyr- och hoppbanan och alltid lika rar i stallet. Vi kommer sakna dig Tristan!


CORALL och FAHRENHEIT
Ridskolan välkomnar Corall och Fahrenheit, två nya hästar som kom till oss augusti 2017.

CORALL
f.2011
Valack med påbrå inom hoppning.
Färg: skimmel.
E: Cabachon, U: Cobarna, UE: Corrado I

FAHRENHEIT
f.2010
Valack
Färg: brun
E: De la Gardie, U: Thalia, UE: Flemmingh
Fahrenheit kommer närmast från Roo Gård och kallades där för Frasse.


Maksima

MAKSIMA
Vi välkomnar nytillskottet Maksima, ett lettiskt varmblod född 2011 somgillar att hoppa. Hon kommer närmast från Ridklubben Rimbo Ryttare. Maksima kom till SoRK 8/6 2017.


RockyROCKY
Tyvärr blev vi söndagen 2 juli 2017 tvungna att ta bort vår fina Rocky efter att han råkat ut för en olycka. Vi kommer minnas honom som en högrest, vacker, brun valack som gett många av oss härliga både hopp- och dressyrupplevelser.


KAZANO 1989-2017
Fina Kazano har lämnat oss.
Kazano flyttade till en mindre verksamhet hösten 2016 där han trivts och haft det lugnt. Vi är många som saknar gentlemannen Kazano som tagit oss runt i manegen, över hinder och på uteritter, alltid lika arbetsvillig och trevlig. Tack för alla år Kazano!


Stort tack till Emma Trepte, Johanna Anderkrans, Malin Listén och Klara Söderberg för många fina bilder på ridskolans hästar! Och stort tack till Lovisa Näslund för de fina texter du skrivit om många av våra hästar.