Våra hästar

Läs om våra hästar under länkarna nedan (bilderna är också länkar)

RickyKenta


blakkie-90x127BLAKKIE (2008-2019)
Efter en lång tids hälta som visade sig inte gå att behandla var vi tvungna att ta det tunga beslutet att Blakkie fick lämna oss i november 2019. Det blev nästan precis 3 år för denna fina och speciella lilla häst hos oss på SoRK. Vi är många som kommer att sakna henne!


No QuestionQ (No Question) (2006-2019)
Tyvärr har Q dragits med återkommande hältor som till slut visade sig inte gå att behandla. Därför var vi tvungna att i oktober 2019 ta det svåra beslutet att låta Q somna in, alldeles för tidigt. Vi är många som kommer att sakna denna fina häst!


SantanaSANTANA (2007-2019)
Efter upprepade behandlingar och lång rehabilitering utan resultat måste vi tyvärr ta beslutet att Santana får lämna oss. Vi är många som kommer att komma ihåg det stora och vackra, mörka stoet med en speciell personlighet.


Porana PORANA (1997-2019)
Som de flesta vet så har Porana under en längre tid varit halt. Tyvärr har hon inte svarat på sin behandling som vi har hoppats utan vi har varit tvungna att ta det svåra men nödvändiga beslutet att hon kommer få galoppera vidare på de evigt gröna ängarna (juni 2019).
Vi är många som kommer komma ihåg och sakna dig!


Stort tack till Emma Trepte, Johanna Anderkrans, Malin Listén och Klara Söderberg för många fina bilder på ridskolans hästar! Och stort tack till Lovisa Näslund för de fina texter du skrivit om många av våra hästar.