Våra ponnyer

Sollentuna ridklubb har C- och D-ponnyer som är regelbundet ridna av ridskolans personal för att hålla en god utbildningsnivå.

Läs mer om våra ponnyer under länkarna nedan (bilderna är också länkar)
Solitaire (Bambi), Harryson Ford (Harry), Major, MidwinTarzanTots Ramik  (Totte), YrollGood Question (Lillan), Linette , Stackarps Mabel, Uniq (Nicke), Golden Hippo (Hippe), Dave

   Major   Totte Yroll  Lillan Linette Mabel Uniq 90x127 Golden Hippo Dave

Stort tack till Emma Trepte, Klara Söderberg, Johanna Anderkrans och Malin Listén för många fina bilder på ridskolans ponnyer!


NY PONNY HÖSTEN 2018
Vi välkomnar COCO DEE (”Cocos”) som kom till ridskolan sept. 2018. Läs mer om henne här: Coco Dee


Ladina 90x127

LADINA
Ladina har flyttat (sept 2018) till en 4-H gård med lite lugnare verksamhet där man bl a har handikappridning. Vi önskar Ladina lycka till med sitt nya jobb och hoppas hon kommer att trivas bättre med en lite mer kravlös tillvaro. Vi är många som kommer att sakna denna genomsnälla ponny.


BUBI ÄR PENSIONÄR (nov 2016)
Han åkte till en familj i Vallentuna fredag 18/11. Nu får han ta det lugnt och vi är tacksamma för den tid vi haft honom hos oss. Ha det så bra Bubi!!

 


NITAN ÄR PENSIONÄR (ht2016)
Nitan har flyttat till ett hem på landet där han ska gå som sällskap och lite lättare ridning. Lycka till Nitan och tack för den här tiden!

…och en ny ponny har flyttat in.
Vi hälsar Dave välkommen – en 7-årig tysk ridponny med fint steg. Dave kom till oss 22/9 -16.


Dolly Dolly har sålts (feb 2016) till en privatryttare. Hon var ju lite för pigg för vår verksamhet.